Coffee with tones of cherries, caramel and dark chocolate grown by farmers from the COCAFCAL group. More
Hondurasu se někdy přezdívá "zelené plíce" Střední Ameriky pro rozsáhlé lesy a pralesy s čistou přírodou a plné divoké fauny a flóry. V této nádherné zemi s rozsáhlými horami se tak skvěle daří pěstování kávy.
Tato káva se pěstuje ve výšce 1100 m n.m. v pohoří Comayagua a Montecillos, kde roste ve stínu rozličných původních rostlin. Farma je součástí uskupení COHORSIL (Cooperativa Cafetalera Siguatepeque Limitad). COHORSIL funguje více než 40 let a snaží se motivovat farmáře k využívání sociálně a ekologický odpovědných postupů a modernizaci zpracování kávy tak, aby se zvýšila efektivita produkce bez narušování regionálních zdrojů. Kávové třešně jsou během sklizně pečlivě ručně sbírány a následně zpracovány v lokálním mlýnu.
Country of origin | Honduras |
---|---|
Continent | Střední Amerika |
Altitude | 1300-1600 m n.m. |
Coffee preparation | freshly roasted coffee |
Roasting level | medium (high) |
Region | Las Capucas, San Pedro |
Odrůda | Bourbon, Catuaí, Caturra, IHCAFE 90, Lempira, Pacas |
Processing method | washed |
Kind of coffee | 100% arabika |
Country of origin | Honduras |
---|---|
Continent | Střední Amerika |
Altitude | 1300-1600 m n.m. |
Coffee preparation | freshly roasted coffee |
Roasting level | medium (high) |
Region | Las Capucas, San Pedro |
Odrůda | Bourbon, Catuaí, Caturra, IHCAFE 90, Lempira, Pacas |
Processing method | washed |
Kind of coffee | 100% arabika |
What coffee packaging to choose
How much coffee do you need, what quantity is needed to make one cup, how do we pack the coffee?
Only with us you can choose your own quantity in the packaging of coffee and tea
For coffees, you have the option of choosing a package from 50 g to 3000 g. The bigger the package, the bigger the discount |
Each bag of coffee beans contains re-closing zipper and aroma valve.
|