🔥 ŽHAVÁ NOVINKA 🔥 – Káva Liberica Balanced, unikátní chuť, exkluzivně pouze u nás!

Kopi Indonesia Florist double fermentation - čerstvě pražená káva, min. 50 g


Cena
95 Kč
1,89 Kč/g

Výrobce

Balení
1 g

Upřesněte výběr produktu

NOVINKA na cestě
Gramáž musí být od 50 do 3000 g a násobkem 50.
ks

Vyzkoušejte kávu, která prošla 72 hodinami fermentace.

Více informací o kávě v popisku níže.
Více

Káva pěstovaná na úpatí hory Kerinci na ostrově Sumatra. Kávu pěstuje více menších farmářů, kteří jsou sdruření ve společenství Alko Cooperative. Díky tomuto sdružení mohou společně zpracovávat vypěstovanou kávu a jsou více konkurenceschopní na trhu s kávou. Alko Cooperative byla vytvořena v roce 2013 a získala od Světového fondu na ochranu přírody speciální grant na podporu vystavění infrastruktury a vzdání farmářů o ekologickém zemědělství a ochraně národního parku Kerinci.

Tato káva byla zpracovaná procesem dvojité fermentace, kdy se zralé třešně umístí na kryté postele na 24hodinovou suchou fermentaci. Poté se namočí do vody na delší dobu, během níž probíhá druhá fermentace, a nakonec se promyjí čistou vodou, dokud se neodstraní veškerý mucin. Káve se suší na vyvýšených postelích pod průhlednou střechou, dokud nedosáhne úrovně vlhkosti 15 %, a následně se přemístí betonové terasy ke konečnému vysušení.

Parametry
Země původu Indonésie
Kontinent Austrálie a Indonésie
Nadmořská výška 1 350 - 1 700 m n. m.
Úprava kávy čerstvě pražená káva
Stupeň pražení střední (medium)
Region Sumatra, Mount Kerinci, Jambi
Odrůda Sigararutang, Andung Sari
Způsob zpracování dvojitá fermentace
Druh kávy 100% arabika
Země původu Indonésie
Kontinent Austrálie a Indonésie
Nadmořská výška 1 350 - 1 700 m n. m.
Úprava kávy čerstvě pražená káva
Stupeň pražení střední (medium)
Region Sumatra, Mount Kerinci, Jambi
Odrůda Sigararutang, Andung Sari
Způsob zpracování dvojitá fermentace
Druh kávy 100% arabika