Káva sa pestuje vo vysokých nadmorských výškach v regiónoch Sierra Nevada de Santa Marta a Serrania del Perija. Vďaka nadmorskej výške a špecifickej mikroklíme oblasti má káva bohatú arómu a plnú chuť s jemnými tónmi čokolády a ovocia.
Za výrobou tejto kávy stojí združenie ASOANEI, ktoré združuje viac ako 800 rodín patriacich k štyrom pôvodným etnickým skupinám - Arhuacos, Koguis, Wiwas a Kankuamos. Títo pestovatelia kombinujú moderné poľnohospodárske postupy s tradičnou úctou a starostlivosťou o prírodu, čo sa odráža vo výnimočnej kvalite a čistote každého zrnka. Káva sa pestuje bez použitia akýchkoľvek chemických hnojív a pesticídov v súlade so zásadami ekologického poľnohospodárstva.
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Kolumbie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Sierra Nevada |
Odrůda | Caturra, Catuai, Castillo |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Kolumbie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Sierra Nevada |
Odrůda | Caturra, Catuai, Castillo |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|